Authentiek familiehotel Zuidwege te Zedelgem

Sinds vele jaren staat Hotel Zuidwege gekend als modern familiehotel*** waar alle kamers voorzien zijn van kabeltelevisie, een private badkamer met bad of douche, een wc, haardroger en wastafel. Er is verbinding met ons eigen Wifi-netwerk in de prijs inbegrepen  en op de twee- en driepersoonskamers is er een individuele airco geïnstalleerd.

Ideale uitvalsbasis

Zedelgem is de ideale uitvalsbasis, zowel voor wie naar het authentieke Brugge wil, als voor degene die van zon, zee en strand houden en de kust willen bezoeken. De ligging is zeer centraal en er zijn bovendien diverse fietsroutes die passeren aan het hotel.

BISTRO SAGA

Het restaurant is geopend van maandag tot en met zaterdag openen we onze bar/restaurant vanaf 17 h (juli en augustus gesloten op zaterdag, verlof van 19-31 augustus).  Uiteraard kunt u wel steeds een kamer huren en wordt er een ontbijtbuffet voorzien, 7 dagen op 7, ook in het weekend.  We hebben een lijst met verschillende kwalitatieve restaurants voor gasten die in het weekend bij ons verblijven (zowel op wandelafstand van het hotel als restaurants in Brugge of aan de kust).

Ontdek onze uitgebreide menukaart!

Op regelmatige basis zorgen wij voor aantrekkelijke promoties. Hou dus onze site zeker in de gaten of volg ons via facebook!

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Vul dan meteen ons contactformulier in!

 

 

 

 

Gebruiksvoorwaarden en vertrouwelijke verwerking van persoonsgegevens

 

 

 

Hotel Zuidwege - Zedelgem

Hotel Zuidwege - Zedelgem

Hotel Zuidwege - Zedelgem

NIEUWS

Wenst u op de hoogte blijven van allerhande nieuws in en rond onze zaak?

Lees meer
Back to Top